Åbent hus på Regensen

Bliv vist rundt på Regensen

En omvisning tager ca. 75 minutter og koster 1.000 kr., som udelukkende går til vedligeholdelse af Regensen. På turen vil I komme til at høre om Regensens historie, arkitektur og ikke mindst de mange (skøre) traditioner der stadig holdes i hævd her med Regensen. Vi vil bl.a. fortælle om hvad det vil sige at holde et regensembede, om kollegiets berømtheder, om kunsten at sjofle og om, hvad det vil sige at dø i løbet af ens levetid (regensianerne 'dør', når de fraflytter Regensen). På turen rundt om kollegiet vil vi vise jer regensgården med Frk. Lind, den gamle kirkefløj, fægtekælderen, den gamle viceprovstebolig og Regensens bibliotek.

Kulturnat på Regensen

Desuden åbner Regensen hvert år dørene op for både store og små på Kulturnatten. Her er kan der købes kaffe, øl og kage, og der er adgang til Regensens hyggelige gård, bibliotek og sale. Du kan læse mere om Regensens deltagelse på Kulturnattens hjemmeside her.

Kontakt

Regensens Ligbærer står for rundvisning af Regensen.


Regensens Symposion - En vidensfestival

I weekenden d. 21.-23. april 2017 åbnede Kollegiet Regensen for sine porte for offentligheden og inviterede alle interesserede ind til et symposion af viden.

Programmet for Regensens første Symposion bød på danske og internationale forskere, politikere og samfundsdebattører, som eksempelvis Loic Wacquant, Margrethe Vestager, Srini Narayanan, Uffe Østergaard, Nina Lykke, Khaterah Parwani og Katherine Richardson, der hver på sin måde, belyste de udfordringer, der venter os i fremtiden - hvad enten fokus var på Kunstig intelligens, Feminisme, Fremtidens Europa eller Fremtidens Klima og den nye tidsalder, Antropocæn. Oplæggene præsenterede de nyeste problemstillinger og skabte grobund for fælles refleksion, diskussion og fornyede perspektiver på den tilværelse, vi alle deltager i.

Regensen skabte også rammer for mere uformelle møder blandt weekendens deltagere, der havde mulighed for at nyde lidt adspredelse i gården mellem madboderne, i baren eller under livemusik i aftentimerne.

Du kan finde mere information på Facebooksiden


Loppemarked

Regensen åbner portene og inviterer indenfor i gården til loppemarked, hvor alumnere vil sælge ud af tøj, bøger, kunst, kage og hvad der ellers gemmer sig rundt omkring i krogene.

Loppemarked afholdes i sommerhalvåret et par gange hvert år.

Kom forbi og gør et kup.

Adgang er gratis og alle er velkomne, så tag gerne venner og loppelystne bekendte med.

Følg med på Facebooksiden, hvis du er interesseret i at se næste loppemarked